algemene voorwaarden
Retours

Let wel: veel items van Elite Gifts zijn gepersonaliseerd en kunnen dus niet geretourneerd worden.

  1. Bij aankoop van om het even welk item heeft de genaamde koper gedurende een periode van 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder verdere verklaring te ontbinden. Deze periode begint op de dag dat het item ontvangen werd door de koper zelf of in diens naam.
  2. Tijdens deze periode wordt de koper geacht het item en de verpakking met zorg te behandelen. De koper mag het item enkel uitpakken of gebruiken in die mate dat kan nagegaan worden of het item al dan niet zal gehouden worden. Mocht de contractant besluiten gebruik te maken van het recht om van de verkoop af te zien, dan moet het item en al de bijhorende attributen geretourneerd worden naar de handelaar, voor zover mogelijk in hun oorspronkelijke staat en verpakking en volgens de schappelijke en duidelijke richtlijnen van de verkoper.
  3. Let wel: veel items van Elite Gifts worden op maat gemaakt volgens bestelling en kunnen dus niet geretourneerd worden. Als een besteld item niet goed vervaardigd werd, dan wordt het probleem op een één-op-één basis via de helpdesk verholpen. Ons doel is altijd tevreden klanten te hebben.

Wie we zijn…

EliteGifts.be is een online handelsnaam van Borduuratelier Elite
Grasdreef 12/0001 8200 Sint Michiels (Brugge)
Bedrijfsnummer: BE 0880459991
BTW BE0880459991
mail@elitegifts.be
Bel: +32 50 732 877
aanbevelingen

bedankt voor het mooie gepersonaliseerde geschenk, geweldige kwaliteit en snelle verzending

Marc - Brugge

ma fille est très heureuse avec sa tasse conçue grâce