• Lorem ipsum

Hoe versturen we bij EliteGifts.be?

Onze pakketten worden verstuurd via B-post of Post.nl. Sommige bestelling zoals 1 T-shirt kan verstuurd worden via gewone brievenbus post.

Bpost of post.nl bezorgt de bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres, bent u niet aanwezig zal er een bericht door de transporteur in uw bus gepost worden, u kan deze dan afhalen op de locatie en datum of een nieuwe datum afspreken met de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle orders boven de €50  zijn gratis levering.

Orders onder de €50 zijn betalend, kosten voor België zijn €4,95, andere Europese landen worden medegedeeld alvorens de betaling.

Leveringstermijn?

De normale termijn voor ons om je pakje klaar te maken is 1-3 werkdagen. Daarna overhandigen wij die aan de post en zij leveren die normaal de volgende werkdag.

Wanneer deze levertermijn niet kan nageleefd worden sturen we een bericht naar u.

Mijn pakket is niet toegekomen, wat nu?

Panikeer niet te snel. Er kan altijd iets gebeurd zijn dat u pakket nog niet is toegekomen. Je kan een mail sturen naar [email protected] met u probleem, stuur ook zeker de bevestingsmail door die je van ons hebt gekregen, met deze info kunnen wij dan vlug aan de slag.

Pakket is niet compleet of foutief?

Daar wij ook maar mensen zijn die proberen van niet te missen kan er altijd eens een foutje gebeuren. Terug idem zoals hierboven mail naar [email protected] en stuur uw bevestigingsmail nog eens door. Dan fiksen we dat zo vlug als mogelijk voor u.

Omruilen of Retourneren?

Daar al onze cadeaus met namen, foto's of persoonlijke teksten zijn gepersonaliseerd, geldt de 14 dagen bedenktijd niet. Onvolledige of defecte artikelen worden door EliteGifts kosteloos vervangen. Tevens hanteren we een niet tevreden, geld terug garantie.

Wij doen geen terugbetalingen.