• Lorem ipsum

3 tips om je moeder te verrassen op Moederdag

7 Apr 2021
door Yasmine

3 tips om je moederfiguur te verrassen op Moederdag

Ja zeker, het is al weer bijna Moederdag! Moeders zijn een van de belangrijkste mensen in ons leven en verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Denk ook eens aan je schoonmoeder, stiefmoeder of gewoon iemand die een moeder voor jou is.

Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk? Wij bij EliteGifts hebben we een aantal artikelen in de kijker gezet, om het je wat gemakkelijker te maken.

Plan een wellnessdag

Verras je moederfiguur met een persoonlijke verwendag. Verander het huis in een echte wellness. Steek een paar kaarsen aan en zet rustige muziek op en verwen haar volledig. Onze artikelen kunnen je wellnessdag perfect maken.

Badjas liefste mama    

 

Kook eens voor haar

Kook een keer uitgebreid voor je moederfiguur. Maak het heel uitgebreid. Start met een aantal overheerlijke hapjes die je zelf gemaakt hebt en bedien je moederfiguur zoals in een restaurant. Dek de tafel mooi en kies aangepaste dranken. Maak een overheerlijk voorgerecht om je etentje goed te starten. Maak daarna het hoofdgerecht en sluit af met een fantastisch dessert. Zo bedank je je moederfiguur perfect. 

Kom je nog een aantal objecten te kort om je avond perfect te maken, kijk dan even tussen onze artikelen wat jou kan helpen. Wil je graag nog een cadeau geven, dan zijn deze perfect!

     

 

Geef een milieuvriendelijk geschenk

Is je moederfiguur milieuvriendelijk of ben je dat zelf? Heb je je ook al veel afgevraagd hoe we een leuk en uniek geschenk kunnen kopen, die tegelijkertijd respectvol omgaat met het milieu en met het gebruik van materialen en grondstoffen? Het is al lang 5 voor 12. 

Op onze site vind je een categorie 'nature line' Dit zijn producten gemaakt van natuurlijke grondstoffen of gerecycleerde materialen. Dit zijn heel stijlvolle en unieke geschenken. Ze bestaan vaak uit hout, maar ook bamboe en kurk zijn veel gebruikte materialen. Dit zijn heel duurzame materialen.

     

Zoek je nog iets helemaal anders?

Zijn deze 3 tips niet echt handig voor jou? Bekijk dan eens ons hele assortiment Moederdag geschenken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter