• Lorem ipsum

De leukste 'terug naar school' artikelen

12 Aug 2021
door Yasmine

De leukste 'terug naar school' artikelen

Het einde van de vakantie is in zicht. Dus het is al weer tijd om de voorbereidingen te maken voor het nieuwe schooljaar.

Nog een aantal dingen te kort? We hebben hieronder een aantal schoolartikelen op een rijtje gezet. Plaats er de naam van je kind op of een leuke foto. Zo zal jouw kind altijd weten wat van hem/haar is.

Fluo gymtas met kinderillustratie

Gaan jouw kinderen graag gaan sporten? Maar dragen ze niet zo graag een fluohesje. Dan is deze fluo gymtas de perfecte oplossing. Wanneer je kind op wandel of aan het fietsen is naar school of de gymles valt hij goed op. Lekker veilig dan. Naast het feit dat je kind opvalt in het verkeer is hij ook nog eens uniek. Plaats zijn naam er op en je kind zal zijn gymtas nooit meer verliezen. Dubbel voordeel dus.

€16,95

Pennendoos

Heb jij het ook zo gehad met die stoffen pennenzakken, Het is altijd iets, is het de rits niet dan zijn het inktvlekken op die mooie dure stof. Met deze pennendoos zijn al je problemen opgelost. Stevige tinnen pennendoos houd je stiften, stylo's, potloden allemaal mooi samen. Personaliseer de pennendoos volledig naar jou zin en zo valt jouw kind op tussen zijn klasgenoten. 

€12,95

Brooddoos

Met deze gepersonaliseerde brooddoos ben je de blikvanger tijdens de lunch. Gedaan met die plastieken zakjes of huishoudfolie. Met deze unieke boterhamdoos ben je milieuvriendelijk en stijlvol tegelijk. Komt je kind ook vaak met de verkeerde brooddoos naar huis? Met deze persoonlijke brooddoos zal dit niet meer gebeuren!

€13,95

Fluohesje

Staan veiligheid en zichtbaarheid bij jou voorop? Ontwerp een origineel fluohesje voor uw kind, kies een design en plaats er een naam onder. Zo raak je het fluohesje niet meer kwijt en wordt het dragen van het uniek en origineel fluojasje een plezier voor uw kind.

€13,75

Rugzak

Deze gepersonaliseerde rugzakjes zijn zo leuk. Perfect geschenk voor de eerste schooldag van jouw kleintje. Plaats er zijn/haar naam op en kies uit onze leuke dieren en creëer een unieke rugzak. Is je kind zijn/haar rugzak ook zo vaak kwijt op school? Met deze gepersonaliseerde boekentas zal dat niet meer voorkomen. Keuze uit 5 verschillende kleuren zo heb je zeker jouw kind zijn/haar favoriete kleur. 

€24,95

T-shirt

Dit leuke T-shirt is perfect voor de eerste schooldag. Plaats er de naam van je kind op en een leuke illustratie en ze weten op school altijd hoe je kind heet. De T-shirt is verkrijgbaar in 4 kleuren. Welke kleur is je favoriet?

€16,95

Zijn deze artikelen toch niet echt wat je zoekt? We hebben nog een aantal producten op onze 'naar school' pagina. Neem gerust een kijkje.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter