• Lorem ipsum

Cadeau ideeën om je juf of meester te bedanken

10 Jun 2021
door Yasmine

Bedank je juf of meester op een originele manier

Het einde van het schooljaar is in zicht. Het schooljaar van 2020-2021 was één van de moeilijkste schooljaren tot nu toe. Voor jezelf, je kind en ook zeker voor je juf of meester. Daarom is het belangrijk dat we da juf en de meester extra in de bloemetjes zetten dat hebben ze wel verdiend. Geef ze dit jaar een origineel en persoonlijk geschenk. Nog geen idee wat? Wij bij EliteGifts hebben een aantal originele juf en meester geschenk op een rijtje geplaatst. 

Bedrukte tote bag met foto's en tekst

Deze tote bag is perfect voor jouw juf of meester. Elke dag sleuren ze allerlei papieren, stylo's, boeken, opdrachten mee. Deze moeten ze dan ook kunnen wegsteken. Met deze leuke tas hebben ze alles op één plaats zitten. Plaats er je eigen persoonlijke tekst op.

€12,95

Drinkfles gegraveerd met tekst en illustratie

Deze stijlvolle drinkfles is perfect voor jouw juf of meester. Doorheen de dag moeten we allemaal veel drinken om gehydrateerd te blijven. Met deze persoonlijke drinkfles blijft jouw meester of juf dat sowieso.

€ 21,95

Schrijfset gegraveerd met tekst en illustratie

 
Deze gepersonaliseerde schrijfset is een uniek cadeau voor jouw juf of meester. Elke keer als ze iets noteren zullen ze eraan herinnerd worden, hoe leuk je het schooljaar vond. 
 
€16,95
 

Gegraveerd notitieboekje met tekst en illustratie

 

Dit notitieboekje is een perfect geschenk. Juffen en meesters moeten veel onthouden, met dit notitieboekje kunnen ze dit georganiseerd en gemakkelijk doen. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, zo dit het favoriete kleur van jouw juf of meester zeker weten bij.

€17,95

Lunchbox met gegraveerde tekst en illustratie

Deze gepersonaliseerde lunchbox is een super origineel cadeau voor de juf of de meester. Met jou persoonlijk gekozen tekst op de bovenkant wordt elke lunch een feest.

€25,95

Zit jouw perfecte cadeau hier nog niet tussen? Neem gerust eens een kijkje op onze juf en meester pagina, daar vind je nog veel andere originele en leuke geschenken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter