• Lorem ipsum

Cadeau ideeën voor de beste vader(dag)

17 Mei 2021
door Yasmine

Het perfecte Vaderdag cadeau 

Je bent op zoek naar het perfecte Vaderdag cadeau. Maar wat is dat nu? Vele zullen zeggen drank. Lekker gemakkelijk, je gaat nog snel naar de winkel achter een goeie fles drank en je hebt het perfecte cadeau. Met zo'n cadeau zijn de meeste vaders ook echt heel blij. Maar origineel is het niet hé? Wil je dit jaar eens op een origineel manier jouw beste, liefste, coolste vaderfiguur bedanken voor alles wat hij doet voor je? We hebben onze favoriete Vaderdag cadeaus voor je opgelijst. 

Gepersonaliseerd keukenshort

Staat jouw papa ook graag in de keuken of liever achter de BBQ. Maar is hij ook de grootste sloddervos ooit? Dan is dit gepersonaliseerd keukenshort is een must have voor jouw papa. Nooit meer vuile kleuren.

€20,95

Whiskeyglas met naam, tekst of illustraties gegraveerd

Is jouw vader een echte whiskey liefhebber? Dan is dit gepersonaliseerd whiskey glas het perfecte cadeau. Plaats er zijn naam of een persoonlijke boodschap op en maak je geschenk uniek.

€12,95

Vierkante bamboe snijplank met handgreep en uw eigen gravering

Deze vierkante snijplank past perfect bij de vaders die graag koken of barbecueën. Telkens wanneer hij die lekkere vleesjes snijdt, wordt hij er aan herinnerd dat hij een fantastische vader is.

€29,95

Stropdas met foto bedrukt

Zit jouw vaderfiguur graag strak in het pak? Dan is deze gepersonaliseerde stropdas met foto het perfecte geschenk. Plaats er een leuke foto op van jullie samen. Gegarandeerd top cadeau.

€13,45

Gegraveerde sleutelhanger met tekst en illustratie

Deze gegraveerde sleutelhanger is het perfecte Vaderdag geschenk. Klein maar fijn. Plaats er een mooie persoonlijke boodschap op. Je vaderfiguur kan deze tekst elke dag lezen wanneer hij vertrekt naar zijn werk. 

€9,95

Multifunctionele pennenhouder met gegraveerde tekst

Deze multifunctionele pennenhouder is het perfecte Vaderdag geschenk voor de vaders die aan een bureau werken. Met deze pennenhouder kan je ook zien hoe laat het is, hoe warm het is, welke dag het is, … Super cadeau dus. Met een persoonlijke boodschap maak je het perfect.
 
€31,95
 
 
Zit jouw perfecte cadeau hier nog niet tussen? Neem gerust eens een kijkje op onze Vaderdag pagina, daar vind je nog veel andere geschenken.
 
 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter