• Lorem ipsum

5 unieke manieren om je zwangerschap bekend te maken!

17 Mar 2021
door Yasmine

5 unieke manieren om je zwangerschap bekend te maken!

Hoera! Een bijzondere periode is aangebroken, je bent zwanger! Alvast een dikke proficiat voor jou en je partner van het EliteGifts team. Wij weten het nu al, maar hoe vertel je zo'n bijzonder nieuws op een originele manier aan je familie, vrienden, anderen of eventueel nog je partner? We hebben een aantal originele en leuke manieren op een rijtje gezet.
 

TIP 1: Een bedrukt rompertje

Een rompertje is een onmisbaar baby item. Daarom is dit schattige kledingstukje een perfecte manier om het heugelijke nieuws te vertellen. Plaats er "zwanger", "baby on the way", of "verwacht in april" op en geef dit aan familie of vrienden. Ze zullen niet weten wat ze zien.

 

 

TIP 2: Een geborduurd slabbetje

Ook het slabbetje  is een onmisbaar item bij een klein wondertje. Een slabbetje is perfect om het aan de oma & opa te vertellen. Plaats er een leuke tekst op om het bekend te maken. Zo hebben oma & opa al een slabbetje in huis, wanneer het kleintje blijft eten.

 

 

TIP 3: Een puzzel

Zeg het eens met een puzzel. Verstop je geheime boodschap in je puzzel. Laat de ontvanger wat werken voor hij/zij te weten komt dat zijn/haar leven zal veranderen. Je kiest zelf hoe lang het duurt. Er zijn puzzels van 30, 75 en 120 stukjes.

 

 

TIP 4: Een bedrukte T-shirt

Wil je je partner verrassen? Maak zelf een T-shirt en doe plots je trui uit. De reactie zal fantastisch zijn. Ook is een T-shirt perfect voor vrienden of familieleden op afstand. Maak een filmpje of facetime met ze, terwijl je deze T-shirt draagt. Hoe lang duurt het tegen dat ze het zien?

 

 

TIP 5: Een bedrukte knuffel

Een bedrukte knuffel is een perfecte manier om aan je geliefden bekend te maken dat je zwanger bent. Zo heb je ook al je kleintje zijn/haar eerste knuffel. 

Op onze webshop vind je nog veel meer unieke items om je zwangerschap bekend te maken! Dus neem vooral een kijkje.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter