• Lorem ipsum

6 originele zomerse cadeaus

13 Jul 2021
door Yasmine

6 originele zomerse cadeaus

Het is weer zomer!

Mooi weer, vakantie, lekker lang buiten zitten, terrasjes doen, lekker eten en drinken. Kortom een super leuke tijd. Heb je deze zomer een verjaardagsfeestje, housewarming of gewoon een gezellig samen zijn. Met deze 6 originele cadeaus stel je nooit teleur.

Bedrukte teenslippers

Deze slippers  zijn een musthave voor deze zomer. Plaats er jouw unieke foto en tekst op. Zelf niet zoveel inspiratie? Gebruik dan ons vooropgestelde ontwerp. Perfect geschenk voor je vader voor op de camping, of voor je mama aan zee. Geef ze gerust aan je beste vrienden om hun reis perfect te maken. Vind je deze teenslipper gewoon zelf heel leuk? Bestel ze dan gewoon voor jezelf en wees de eyecatcher op het strand.

Bedrukte beach bag

Met deze gepersonaliseerde strandtas ga je gemakkelijk en uniek naar het strand. Met zijn 5 mogelijke kleuren heb je keuze genoeg om jouw perfecte strandtas te vinden. Plaats er nog een foto, tekst of illustratie op en hij is perfect. Perfect om cadeau te geven voor een verjaardag of als bedanking. Hij is ook perfect voor jezelf. 

Gegraveerde glazen

In de zomer is het de ideale gelegenheid om gezellig samen met vrienden eentje te drinken in de tuin of op het balkon. Met deze gepersonaliseerde glazenbedank je jouw gastheer- of dame van de avond op een originele manier. Wijn, bier, gin tonic, longdrink of whiskey we hebben het allemaal.

Gegraveerde/bedrukte onderzetters

Om het gezellig samen zijn in de tuin met een lekker drankje volledig af te maken, heb je deze leuke gepersonaliseerde onderzetters. Deze passen perfect bij de gegraveerde glazen en maken het cadeau dus ook nog een tikkeltje specialer.

Geborduurd strandlaken

Dit geborduurde strandlaken is het zomerse cadeau waar je naar op zoek bent. Met een naam of persoonlijke tekst op creëer je een uniek geschenk. Perfect voor een dagje naar de zee of gewoon in de badkamer. 

Gegraveerde tapasplanken

Op zalige zomeravonden drinken we al graag een drankje met vrienden in de tuin. Ben je uitgenodigd voor zo'n leuke avond in de tuin, geef dan één van onze gegraveerde tapasplanken als cadeau en maak de avond compleet met lekker eten.

Zijn deze 6 zomerse geschenken toch niet echt wat je zoek? Neem gerust nog een kijkje op onze site en ontdek jouw perfecte cadeau voor deze zomer.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter